Opinie | Opinie, Forum Rowerowe, Porady - Rowery Jednoślad.pl
Popularne
To się czyta:
Sortowanie
Opinie
Najnowsze
 
Czytaj
16 listopada 2018

4 rowery moich marzeń na które mnie nie stać. Pinarello, Trek, BMC, Canyon...

Ze swojego roweru jestem bardzo zadowolony i zaspokaja moje potrzeby w 200 procentach. Nie zmienia to jednak faktu, że gdybym miał nieograniczony budżet to zainwestowałbym w jeden z czterech rowerów moich marzeń.
357
 
Czytaj
15 listopada 2018

6 największych mitów dotyczących treningu na trenażerze

Dziś rozprawiamy się ze stereotypami, które krążą po Internecie i są obecne niemal wszędzie tam, gdzie porusza się kwestię treningu poza sezonem. Niestety niemal większość rowerzystów uważa, że trenażer to czyste zło, a zima służy odpoczywaniu, albo jeździe po śniegu na MTB dwa razy w tygodniu.
510
 
Czytaj
6 listopada 2018

Full czy hardtail - co wybrać?

Kilka lat temu zaczęłam swoją przygodą z rowerem zaczynając od hardatil’a. Ten model zaszczepił we mnie miłość do jednośladów. Przeżyłam z nim bardzo wiele, aby w tym roku przesiąść się na fulla. Sezon dobiega końca więc czas na podsumowanie. Co zatem wybrać: fulla czy hardtail’a?
11894
 
Czytaj
23 października 2018

Ostatni raz cokolwiek mówię o motywacji do regularnego uprawiania sportu

Największą satysfakcję mam wtedy, gdy ktoś mówi mi, że zmotywowałem go do regularnych treningów, zrzucenia kilku kilogramów czy do rzadszego narzekania. Jednak nie jestem coachem, a nawet nieco brzydzę się tym określeniem. Ja tylko mówię o swoich doświadczeniach, refleksjach, słabościach i sposobach codziennej walki.
9895
 
Czytaj
15 października 2018

Rusz się. Kup rower. To najlepsze co możesz dla siebie zrobić

Po co tyle jeździsz na tym rowerze? Przecież i tak niczego nie osiągniesz. Nie masz na co wydawać pieniędzy? Tylko blokujesz ruch i utrudniasz życie innym. Te zdania brzmią znajomo? Tak to głos częstej frustracji, którą inni chcą zaszczepić także Tobie.
41795
 
Czytaj
8 października 2018

Suplementy na odchudzanie opinie. Jakie efekty dają tabletki? 4 proste kroki do lepszej sylwetki

Na rynku zarejestrowanych są tysiące produktów - suplementów diety. Które z nich są skuteczne? Czy tabletki same wpłyną na zrzucenie kilogramów? Jakie substancje mają udowodnione, skuteczne działanie?
8517
 
Czytaj
8 października 2018

Jakie efekty daje jazda na trenażerze? Jak wygląda treninig na Zwift?

Dawniej chcąc zachować bazę treningową zimą, lub wręcz rozwijać wydolność i siłę na rowerze konieczne było przyzwyczajenie się do jazdy na mrozie lub samozaparcia do jazdy na zwykłym trenażerze. Wraz z rozwojem techniki możemy trenować jednocześnie bawiąc się... Zwiftem.
20892
 
Czytaj
26 września 2018

Marin BOBCAT TRAIL 3 - budżetowy rower dla każdego? (test)

Czy Marin, modelem BOBCAT TRAIL 3 udowodnił że slogan 'dobre i tanie' to nie tylko słowa rzucone na wiatr?
30215
 
Czytaj
25 września 2018

Amortyzatory DVO - świeży gracz, czy stary dobry znajomy? Krótka historia

DVO. Gdy jakiś czas temu po raz pierwszy usłyszałem o tej marce, nic o niej nie wiedząc, pomyślałem że to kolejny wynalazek ala RST i nie zaprzątałem sobie nim głowy. Z perspektywy czasu widzę, że był to błąd i chyba jestem zbyt wielkim ignorantem :).
6305
 
Czytaj
14 września 2018

To co zabija na polskich drogach to pycha, kompleksy i poczucie wyższości

Dziś spotykamy się, bo znów dotarła do nas wiadomość, że tego roku zginęła na rowerze kolejna osoba. Jesteśmy bardzo zsolidaryzowaną grupą w której każdy zna każdego. Tym bardziej wieść, że znów ktoś nas opuszcza jest tak szokująca, a tego typu spotkania strasznie przykre.
23534
Szybkie porady
 
Czytaj
5355Zrzut ekranu 2018-11-15 o 12.34.06
 
Czytaj
343920181113_213405
 
Czytaj
6579Woman suffering from neck pain

 
Czytaj
1189420181106_195836
 
Czytaj
659020181103_121311
Społeczność
Zdrowie
 
20181113_213405
 
Woman suffering from neck pain
 
shutterstock_218646439rowery-jednoslad-pl-1024x682
 
Sick woman with flu
 
AdobeStock_80630151-1024x678
Top 5
To się czyta:
Sortowanie
 
1
Instrukcja obsługi ZWIFT (PL) cz.1: Konfiguracja aplikacji i cena [WIDEO]
 
2
Wpływ sportu na rozwój i zdrowie dziecka
 
3
ZWIFT Team Poland League 2018 / 2019. Co, gdzie, kiedy?
 
4
6 największych mitów dotyczących treningu na trenażerze
 
5
4 rowery moich marzeń na które mnie nie stać. Pinarello, Trek, BMC, Canyon...