Opinie | Opinie, Forum Rowerowe, Porady - Rowery Jednoślad.pl
Popularne
To się czyta:
Sortowanie
Opinie
Najnowsze
 
Czytaj
16 stycznia 2019

Czy wewnętrzne prowadzenie linek, pancerzy i przewodów w rowerze jest naprawdę takie fajne?

Poprowadzenie pancerzy wewnątrz ramy było niewątpliwie wydarzeniem wartym odnotowania w historii teraźniejszych rowerów. Czas zastanowić się nad plusami i minusami tego rozwiązania!
532
 
Czytaj
18 grudnia 2018

Jak powstają polskie ramy karbonowe Kross? Sprawdzamy krok po kroku

Dziś z wyjątkowego miejsca. Dotarłem do fabryki rowerów Kross w Przasnyszu. Przez kilka godzin miałem okazję patrzeć jak tworzy się nierzadko obiekty marzeń. Ile w tym wszystkim wysiłku jak wielu ludzi. Wreszcie miałem okazję zobaczyć krok po kroku jak tworzy się ramy z kompozytu. Poznajcie Piotra, człowieka, który odpowiada tutaj za niezwykle skomplikowany proces produkcji karbonu na którego kanwie powstaje dusza m.in. Krossa Level 10.0.
29644
 
Czytaj
21 listopada 2018

4 aluminiowe rowery szosowe dla początkujących za rozsądne pieniądze

Ostatnio wspólnie przeglądaliśmy najdroższe szosy będące spełnieniem kolarskich marzeń. Dziś typuje 4 rowery za nieco bardziej rozsądne pieniądze. Gdybym dziś zaczynał na nowo przygodę z rowerem to co bym wybrał?
24266
 
Czytaj
16 listopada 2018

4 rowery moich marzeń na które mnie nie stać. Pinarello, Trek, BMC, Canyon...

Ze swojego roweru jestem bardzo zadowolony i zaspokaja moje potrzeby w 200 procentach. Nie zmienia to jednak faktu, że gdybym miał nieograniczony budżet to zainwestowałbym w jeden z czterech rowerów moich marzeń.
21258
 
Czytaj
15 listopada 2018

6 największych mitów dotyczących treningu na trenażerze

Dziś rozprawiamy się ze stereotypami, które krążą po Internecie i są obecne niemal wszędzie tam, gdzie porusza się kwestię treningu poza sezonem. Niestety niemal większość rowerzystów uważa, że trenażer to czyste zło, a zima służy odpoczywaniu, albo jeździe po śniegu na MTB dwa razy w tygodniu.
7395
 
Czytaj
6 listopada 2018

Full czy hardtail - co wybrać?

Kilka lat temu zaczęłam swoją przygodą z rowerem zaczynając od hardatil’a. Ten model zaszczepił we mnie miłość do jednośladów. Przeżyłam z nim bardzo wiele, aby w tym roku przesiąść się na fulla. Sezon dobiega końca więc czas na podsumowanie. Co zatem wybrać: fulla czy hardtail’a?
14291
 
Czytaj
23 października 2018

Ostatni raz cokolwiek mówię o motywacji do regularnego uprawiania sportu

Największą satysfakcję mam wtedy, gdy ktoś mówi mi, że zmotywowałem go do regularnych treningów, zrzucenia kilku kilogramów czy do rzadszego narzekania. Jednak nie jestem coachem, a nawet nieco brzydzę się tym określeniem. Ja tylko mówię o swoich doświadczeniach, refleksjach, słabościach i sposobach codziennej walki.
10354
 
Czytaj
15 października 2018

Rusz się. Kup rower. To najlepsze co możesz dla siebie zrobić

Po co tyle jeździsz na tym rowerze? Przecież i tak niczego nie osiągniesz. Nie masz na co wydawać pieniędzy? Tylko blokujesz ruch i utrudniasz życie innym. Te zdania brzmią znajomo? Tak to głos częstej frustracji, którą inni chcą zaszczepić także Tobie.
43172
 
Czytaj
8 października 2018

Suplementy na odchudzanie opinie. Jakie efekty dają tabletki? 4 proste kroki do lepszej sylwetki

Na rynku zarejestrowanych są tysiące produktów - suplementów diety. Które z nich są skuteczne? Czy tabletki same wpłyną na zrzucenie kilogramów? Jakie substancje mają udowodnione, skuteczne działanie?
9180
 
Czytaj
8 października 2018

Jakie efekty daje jazda na trenażerze? Jak wygląda treninig na Zwift?

Dawniej chcąc zachować bazę treningową zimą, lub wręcz rozwijać wydolność i siłę na rowerze konieczne było przyzwyczajenie się do jazdy na mrozie lub samozaparcia do jazdy na zwykłym trenażerze. Wraz z rozwojem techniki możemy trenować jednocześnie bawiąc się... Zwiftem.
22932
Szybkie porady
 
Czytaj
949DbabiuLWkAYXyqC
 
Czytaj
53220190116_202252
 
Czytaj
70420190113_134440

 
Czytaj
714Bumble bee
 
Czytaj
22658marin-pine-mountain-2-23
Społeczność
Zdrowie
 
20190113_134440
 
Bumble bee
 
green-tea-PEUP7CG-1024x683
 
Christmas Family Dinner Table Concept
 
Christmas or New Years eve celebration party table setting. Plates, golden cutlery, festive branch decoration, candles and gliterring toys over wooden table background, selective focus
Top 5
To się czyta:
Sortowanie
Spróbuj innego filtra