Opinie | Opinie, Forum Rowerowe, Porady - Rowery Jednoślad.pl
Popularne
To się czyta:
Sortowanie
Opinie
Najnowsze
 
Czytaj
28 stycznia 2019

Przeziębienie – możesz sobie z nim poradzić

Ostatni czas to głównie sezon grypowy – gdzie się nie odwrócę, wszyscy chorzy. Dopadło też i mnie. Na szczęście u mnie przeziębienie zazwyczaj kończy się po 3 dniach domowej kuracji bez antybiotyków. Naturalnie, czasami jesteśmy w sytuacji kiedy leki są niezbędne. Możemy jednak wesprzeć swoje leczenie domowymi sposobami. Jakimi?
2867
 
Czytaj
16 stycznia 2019

Czy wewnętrzne prowadzenie linek, pancerzy i przewodów w rowerze jest naprawdę takie fajne?

Poprowadzenie pancerzy wewnątrz ramy było niewątpliwie wydarzeniem wartym odnotowania w historii teraźniejszych rowerów. Czas zastanowić się nad plusami i minusami tego rozwiązania!
1501
 
Czytaj
18 grudnia 2018

Jak powstają polskie ramy karbonowe Kross? Sprawdzamy krok po kroku

Dziś z wyjątkowego miejsca. Dotarłem do fabryki rowerów Kross w Przasnyszu. Przez kilka godzin miałem okazję patrzeć jak tworzy się nierzadko obiekty marzeń. Ile w tym wszystkim wysiłku jak wielu ludzi. Wreszcie miałem okazję zobaczyć krok po kroku jak tworzy się ramy z kompozytu. Poznajcie Piotra, człowieka, który odpowiada tutaj za niezwykle skomplikowany proces produkcji karbonu na którego kanwie powstaje dusza m.in. Krossa Level 10.0.
30624
 
Czytaj
21 listopada 2018

4 aluminiowe rowery szosowe dla początkujących za rozsądne pieniądze

Ostatnio wspólnie przeglądaliśmy najdroższe szosy będące spełnieniem kolarskich marzeń. Dziś typuje 4 rowery za nieco bardziej rozsądne pieniądze. Gdybym dziś zaczynał na nowo przygodę z rowerem to co bym wybrał?
24929
 
Czytaj
16 listopada 2018

4 rowery moich marzeń na które mnie nie stać. Pinarello, Trek, BMC, Canyon...

Ze swojego roweru jestem bardzo zadowolony i zaspokaja moje potrzeby w 200 procentach. Nie zmienia to jednak faktu, że gdybym miał nieograniczony budżet to zainwestowałbym w jeden z czterech rowerów moich marzeń.
21819
 
Czytaj
15 listopada 2018

6 największych mitów dotyczących treningu na trenażerze

Dziś rozprawiamy się ze stereotypami, które krążą po Internecie i są obecne niemal wszędzie tam, gdzie porusza się kwestię treningu poza sezonem. Niestety niemal większość rowerzystów uważa, że trenażer to czyste zło, a zima służy odpoczywaniu, albo jeździe po śniegu na MTB dwa razy w tygodniu.
8405
 
Czytaj
6 listopada 2018

Full czy hardtail - co wybrać?

Kilka lat temu zaczęłam swoją przygodą z rowerem zaczynając od hardatil’a. Ten model zaszczepił we mnie miłość do jednośladów. Przeżyłam z nim bardzo wiele, aby w tym roku przesiąść się na fulla. Sezon dobiega końca więc czas na podsumowanie. Co zatem wybrać: fulla czy hardtail’a?
15107
 
Czytaj
23 października 2018

Ostatni raz cokolwiek mówię o motywacji do regularnego uprawiania sportu

Największą satysfakcję mam wtedy, gdy ktoś mówi mi, że zmotywowałem go do regularnych treningów, zrzucenia kilku kilogramów czy do rzadszego narzekania. Jednak nie jestem coachem, a nawet nieco brzydzę się tym określeniem. Ja tylko mówię o swoich doświadczeniach, refleksjach, słabościach i sposobach codziennej walki.
10507
 
Czytaj
15 października 2018

Rusz się. Kup rower. To najlepsze co możesz dla siebie zrobić

Po co tyle jeździsz na tym rowerze? Przecież i tak niczego nie osiągniesz. Nie masz na co wydawać pieniędzy? Tylko blokujesz ruch i utrudniasz życie innym. Te zdania brzmią znajomo? Tak to głos częstej frustracji, którą inni chcą zaszczepić także Tobie.
43376
 
Czytaj
8 października 2018

Suplementy na odchudzanie opinie. Jakie efekty dają tabletki? 4 proste kroki do lepszej sylwetki

Na rynku zarejestrowanych są tysiące produktów - suplementów diety. Które z nich są skuteczne? Czy tabletki same wpłyną na zrzucenie kilogramów? Jakie substancje mają udowodnione, skuteczne działanie?
9282
Szybkie porady
 
Czytaj
44920180422_182015
 
Czytaj
930lower-back-pain-P2KVXRQ-1024x683
 
Czytaj
624trailcraft-timber-2017-2

 
Czytaj
492Picture of sick woman with cough and throat infection
 
Czytaj
562Propolis granule in glass jar with spoon and flower
Społeczność
Zdrowie
 
lower-back-pain-P2KVXRQ-1024x683
 
Picture of sick woman with cough and throat infection
 
Propolis granule in glass jar with spoon and flower
 
Tired businessman sleeping on computer desk
 
female commuter
Top 5
To się czyta:
Sortowanie
 
1
Rwa kulszowa – jak jej zapobiegać?
 
2
Rower MTB dla Juniora 2019. "Sztywne rowery" - co wybrać?
 
3
Przesiadka na pedały zatrzaskowe czyli pierwszy raz w SPD